Jahopp, då var jag hemma från veterinären igen…

Corrado’s patella undersökning gick bra, han fick UA.

Däremot sa veterinären att det Tosca har, har hon inte sett maken till under sina 30 år som veterinär… Hon trodde att det var en extremt aggressiv och elakartad tumör, men då Tosca fortfarande är pigg och äter och dricker och andas normalt, så kommer hon få vara kvar hos oss ett tag. Hon fick lite medicin för att ta bort eventuell infektion (som kan ha blivit i såren) och smärtlindring och så får vi helt enkelt avvakta. Det kommer inte att bli någon operation, utan när det är dags så är det dags, så att säga.

Så nu tar vi var dag som den kommer, jag kommer att låta henne utföra sin favoritsysselsättning inom den närmsta framtiden, nämligen att spåra, det älskar hon och det är inte särskilt jobbigt för kroppen.

Fina, goa, labradåååren!