I lördags startade jag en ny kurs, Positivlydnad, det är verkligen roligt att ha en sådan kurs igång igen! Därefter åkte vi till Småland, sambon hundarna och jag, där blev det grillning, hundpromenad och fika.

Promenaden gick genom skog (på väg) ner till en liten sjö, där fick hundarna springa lite i vattenbrynet, men inte bada och oj vad skoj de tyckte att det var! (framförallt Corrado)

Söndagen innebar bakdömning på rallylydnadstävling i Valdemarsvik, upp klockan 05.00 för att åka till Lkpg och sedan vidare, för att vara på plats 07.00. Jag var hemma igen 19.00, så det blev en lång dag. Men roligt var det. Trist att så många virrade bort sig dock, jag tycker att fel som föraren gör är de mest onödiga, så på kvällens rallylydnadskurs kommer det bli mycket torrgående och analyserande från förarnas sida!